Risotto alla melagrana, Gorgonzola e brandy

Risotto alla melagrana, Gorgonzola e brandy

3.7 64 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 45min
4 porzione

Ingrediënten

  • 40 g di Parmigiano reggiano a pezzi
  • 30 g di scalogno
  • 30 g di burro
  • 320 g di riso Carnaroli tempo di cottura 14-15 minuti (vedere consigli)
  • 50 g di brandy
  • 260 g di chicchi di melagrana
  • 820 g di acqua
  • 1 ½ cucchiaino di sale
  • 120 g di Gorgonzola a tocchetti

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Natrium 1 mg
Eiwitten 16.5 g
Calorieën 2382.8 kJ / 569.5 kcal
Vetten 18.5 g
Vezels 2.5 g
Verzadigd vet 11.3 g
Koolhydraten 76.8 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...