Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 800 g di pomodori a grappolo
- 50 g di Parmigiano reggiano a pezzi
- ½ spicchio di aglio (optioneel)
- 70 g di pangrattato
- 3 filetti di acciuga sott'olio, sgocciolati
- sale q.b. (optioneel)
- olio extravergine di oliva q.b.
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 953.1 kJ / 227.8 kcal
- Eiwitten
- 10.2 g
- Koolhydraten
- 16.8 g
- Vetten
- 13.8 g
- Verzadigd vet
- 3.4 g
- Vezels
- 2.6 g
- Natrium
- 660.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Passatelli
45 min.
Uova ripiene di prosciutto
15min
Finocchi alla valdostana
40 min.
Pomodori ripieni al tonno
40 min.
Asparagi alla parmigiana
50 Min
Pomodori ripieni di ricotta e feta
50 Min
Zuppa imperiale
1h
Indivia belga gratinata
1h 20min
Contorno di finocchi con panure al timo
35 min.
Finocchi gratinati alla crescenza e taleggio
55 min.
Melanzane alla pizzaiola
1h 10min
Sformato di finocchi
1h