Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g di scalogno a metà
- 1 spicchio di aglio
- 3 rametti di menta fresca, le foglioline
- 450 g di pisellini surgelati
- 300 g di acqua
- 100 g di vino bianco secco
- 200 g di latte
- 40 g di farina tipo 00
- 2 cucchiaini di dado per brodo vegetale
- ½ cucchiaino di sale
- ½ cucchiaino di pepe nero macinato
- 100 g di prosciutto crudo a fette
- 100 g di panna (min. 30% di grassi)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1143 kJ / 273 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 14 g
- Vetten
- 17 g
- Vezels
- 3.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Crema di piselli
45 min.
Vellutata di piselli
20 Min
Vellutata di verdure
40 min.
Vellutata di broccoli con speck e Asiago
50 Min
Vellutata di patate, cannellini, curry e mazzancolle (senza glutine)
45 min.
Vellutata di patate e spinaci con crema reale
45 min.
Vellutata di ceci
1h 10min
Vellutata di piselli con palline di ricotta
50 Min
Vellutata di carote e pomodori secchi
40 min.
Vellutata di spinaci e crema al Gorgonzola
35 min.
Crema di fagioli borlotti
35 min.
Vellutata di lenticchie
1óra 30p