Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g di scalogno a metà
- 1 spicchio di aglio
- 3 rametti di menta fresca, le foglioline
- 450 g di pisellini surgelati
- 300 g di acqua
- 100 g di vino bianco secco
- 200 g di latte
- 40 g di farina tipo 00
- 2 cucchiaini di dado per brodo vegetale
- ½ cucchiaino di sale
- ½ cucchiaino di pepe nero macinato
- 100 g di prosciutto crudo a fette
- 100 g di panna (min. 30% di grassi)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1143 kJ / 273 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 14 g
- Vetten
- 17 g
- Vezels
- 3.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Crema di piselli
45 Min
Vellutata di broccoli con speck e Asiago
50 menit
Vellutata di zucchine e zenzero
50 menit
Vellutata di verdure
40 min
Vellutata di carote
35 Min
Crema di spinaci e Asiago
45 Min
Vellutata di carote e pomodori secchi
40 min
Vellutata di spinaci e crema al Gorgonzola
35 Min
Crema di fagioli borlotti
35 Min
Vellutata di piselli
20 min
Crema di zucca al profumo di cannella
40 min
Crema di zucchine con dadolata di pomodori
40 min