Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 scalogno a pezzi
- 50 g di burro a pezzi
- 80 g di salame d'la duia (sotto grasso)
- 320 g di riso Carnaroli
- 60 g di vino rosso Barbera
- 740 g di acqua calda (non bollente)
- 1 dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l)
- 250 g di fagioli borlotti in scatola, sgocciolati
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2221 kJ / 531 kcal
- Eiwitten
- 15.4 g
- Koolhydraten
- 75.1 g
- Vetten
- 17.9 g
- Verzadigd vet
- 4.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto ai quattro formaggi
40 min
Paniscia del rubino (risotto alla novarese)
40 min
Polenta concia alla valdostana
1 Std. 40 Min
Risotto pere e Castelmagno
35 Min
Risotto Castelmagno e nocciole
30 min
Risotto timo e toma
35 Min
Cocotte persi pien
1j
Pere al vino rosso a Cottura Lenta
5h
Risotto al Barolo
30 min
Polenta al formaggio
1j
Fonduta
8hod. 20min
Bonèt
2j