Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 scalogno a pezzi
- 50 g di burro a pezzi
- 80 g di salame d'la duia (sotto grasso)
- 320 g di riso Carnaroli
- 60 g di vino rosso Barbera
- 740 g di acqua calda (non bollente)
- 1 dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l)
- 250 g di fagioli borlotti in scatola, sgocciolati
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2221 kJ / 531 kcal
- Eiwitten
- 15.4 g
- Koolhydraten
- 75.1 g
- Vetten
- 17.9 g
- Verzadigd vet
- 4.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Zabaione
15 Min
Fonduta
8h 20min
Bonèt
2h
Bagna cauda
35 Min
Zabaione (TM6)
15 Min
Semolino dolce
1 Std.
Risotto Castelmagno e nocciole
30 Min
Risotto all'Arneis con salsiccia di Bra
45 Min
Zuppa alla valpellinzese (Seupa alla Valpellinetze)
1hod. 40min
Polenta concia alla valdostana
1hod. 40min
Paniscia del rubino (risotto alla novarese)
40 Min
Polenta al formaggio
1 Std.