Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 scalogno a pezzi
- 50 g di burro a pezzi
- 80 g di salame d'la duia (sotto grasso)
- 320 g di riso Carnaroli
- 60 g di vino rosso Barbera
- 740 g di acqua calda (non bollente)
- 1 dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l)
- 250 g di fagioli borlotti in scatola, sgocciolati
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2221 kJ / 531 kcal
- Eiwitten
- 15.4 g
- Koolhydraten
- 75.1 g
- Vetten
- 17.9 g
- Verzadigd vet
- 4.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Riso e porri
30 min
Semolino dolce
1h
Cocotte persi pien
1h
Bagna cauda
35min
Paniscia del rubino (risotto alla novarese)
40min
Risotto con salampatata
35min
Zabaione
15 Min
Polenta concia alla valdostana
1sa 40 dk
Zuppa alla valpellinzese (Seupa alla Valpellinetze)
1sa 40 dk
Pasta e fagioli (Bimby Friend)
45 min
Risotto Castelmagno e nocciole
30 min
Risotto bianco con porri e mela
30 min