Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 fette di bacon affumicato
- 60 g di scalogno a pezzi
- 2 spicchi di aglio
- 15 g di burro
- 700 g di patate a pasta farinosa, pelate e a dadini (1 cm circa)
- 200 g di polpa di zucca a dadini (1 cm circa)
- 140 g di brodo vegetale
- 1 cucchiaino di sale
- 1 rametto di timo fresco, le foglioline lavate + q.b.
- ½ cucchiaino di zenzero secco macinato
- ¼ di cucchiaino di cannella in polvere
- 1 pizzico di noce moscata in polvere (optioneel)
- 60 g di panna acida (crème fraîche)
- 30 g di burro a pezzi
- 1 cucchiaio di sciroppo di acero (optioneel)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2703 kJ / 646 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 32 g
- Vetten
- 57 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Purè di patate e barbabietola
50 min
Cestini con crema alla zucca
2 Std.
Crema di barbabietola
10 Min
Stoemp (purea di verdure)
35 min
Purè di carote speziato
50 min
Salsicce al curry con lenticchie
1 Std. 20 Min
Crostini con purea di melanzane e filetti di peperone
35 min
Zucca al curry
45 min
Purè di zucca e porri
45 min
Salsiccia, zucca e patate con salsa
50 min
Puré aromatico di zucca
40 min
Crema di carote e mandorle
40 min