Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g di peperoni gialli e rossi
- 500 g di acqua
- 150 g di tonno in scatola in olio di oliva, sgocciolato
- 15 g di capperi sott'aceto, sgocciolati
- 30 g di acciughe sott'olio, sgocciolate
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 272 kJ / 65 kcal
- Eiwitten
- 6.3 g
- Koolhydraten
- 4.2 g
- Vetten
- 2.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sformatini ai porri
55min
Peperoni ripieni alla feta
55min
Finocchi alla valdostana
40 Min
Pomodori ripieni al tonno
40 Min
Cavolfiori gratinati
50min
Uova ripiene
40 Min
Antipasto piemontese
25min
Torta salata ai peperoni, melanzane e capperi
1h 30min
Parmigiana di cavolfiori
1 Std.
Pizzette di melanzane
40 Min
Melanzane alla pizzaiola
1ωρ. 10 λεπτ.
Zucchine ripiene alla ligure
1h 30min