Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta brisèe
- 150 g di farina tipo 00
- 75 g di burro a pezzi
- ½ cucchiaino di sale
- 50 g di acqua
Ratatouille
- 50 g di cipollotto a pezzi
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di peperone giallo, pulito e a tocchetti (1-2 cm)
- 200 g di melanzana violetta tonda, a cubetti (1 cm circa)
- 250 g di zucchine a rondelle (0.5 cm)
- 80 g di pomodori datterino a metà
- 1 pizzico di sale
- ½ cucchiaino di origano secco
-
60
g di formaggio primo sale a cubetti (1 cm circa)
of 60 g di provola piccante a cubetti (1 cm circa)
- Voeding
- per 1 fetta
- Calorieën
- 908 kJ / 216.9 kcal
- Eiwitten
- 4.2 g
- Koolhydraten
- 18.6 g
- Vetten
- 14.5 g
- Verzadigd vet
- 6.5 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 43.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Quiche di spinaci e speck
2h
Strudel di verdure
2h
Torta salata ai peperoni, melanzane e capperi
1 Std. 30 Min
Torta salata tricolore
1h 20min
Torta di asparagi
1 Std. 10 Min
Torta salata zucca e cipolle con coleslaw autunnale
55 Min
Sfogliata ai peperoni e stracciatella
1 Std.
Quiche asparagi e bacon
1 Std. 45 Min
Torta salata finocchi, pancetta e formaggella
1 Std. 30 Min
Quiche di zucchine e prosciutto cotto
1h 20min
Quiche ai finocchi e porri
1 Std. 10 Min
Quiche broccoli e prosciutto cotto
3u.