Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 2 rametti di prezzemolo fresco, interi e lavati
- 1 cucchiaino raso di sale + q.b.
- 1 cucchiaino colmo di curcuma in polvere
- 2 pizzico di pepe nero in polvere (optioneel)
- 100 g di farina di ceci
- 50 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 300 g di acqua
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1033 kJ / 247 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 10 g
- Vetten
- 17.9 g
- Vezels
- 1.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Medaglie di borlotti con spinaci e mandorle
1h
Polpette di fagioli e rosmarino
20 min
Bacon burger
35 Min
Polpette di ceci, salvia e rosmarino
35 Min
Crêpes (vegan)
1h
Polpettone di lenticchie (vegan)
2h
Panini al latte di riso con gocce di cioccolato
4h 30 min
Svizzere vegan
1h
Frittata senza uova
1h 50 min
Rosso burger
1h 35 min
Crocchette di fagioli e spinaci (vegan)
1h 20 min
"Frittata" di cipolle al forno (vegan)
1h 10min