Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 2 rametti di prezzemolo fresco, interi e lavati
- 1 cucchiaino raso di sale + q.b.
- 1 cucchiaino colmo di curcuma in polvere
- 2 pizzico di pepe nero in polvere (optioneel)
- 100 g di farina di ceci
- 50 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 300 g di acqua
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1033 kJ / 247 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 10 g
- Vetten
- 17.9 g
- Vezels
- 1.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Polpettone di lenticchie (vegan)
2 Std.
Crostata di zucchine (vegan)
1 godz. 50 min
Frittata zucchine, carote e cicoria
50min
Verdure gratinate con panure di anacardi (vegan)
1h
Tortino di lenticchie
50min
Rosso burger
1 Std. 35 Min
Burger di azuki verdi e pinoli al profumo di basilico
20min
"Frittata" di cipolle al forno (vegan)
1sa 10 dk
Crocchette di fagioli e spinaci (vegan)
1 Std. 20 Min
Bocconcini di quinoa e carote
30min
Girelle con spinaci e tofu (vegan)
8h
Frittata senza uova
1 godz. 50 min