Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 2 rametti di prezzemolo fresco, interi e lavati
- 1 cucchiaino raso di sale + q.b.
- 1 cucchiaino colmo di curcuma in polvere
- 2 pizzico di pepe nero in polvere (optioneel)
- 100 g di farina di ceci
- 50 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 300 g di acqua
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1033 kJ / 247 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 10 g
- Vetten
- 17.9 g
- Vezels
- 1.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Biscotti al cacao (senza zucchero)
35min
Erbazzone (vegan)
2h 20 min
Focaccine al farro ripiene (senza lievito)
40min
Frittata di riciclo (senza uova)
1h
Svizzere vegan
1h
Bastoncini di farina di ceci all'aglio
1h 10min
Burger in agrodolce
1h 10min
"Frittata" di cipolle al forno (vegan)
1h 10min
Svizzere vegetariane
1h 30min
Frittata senza uova
1 Std. 50 Min
Crocchette di fagioli e spinaci (vegan)
1h 20min
Burger piselli e ricotta
35min