Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 2 rametti di prezzemolo fresco, interi e lavati
- 1 cucchiaino raso di sale + q.b.
- 1 cucchiaino colmo di curcuma in polvere
- 2 pizzico di pepe nero in polvere (optioneel)
- 100 g di farina di ceci
- 50 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 300 g di acqua
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1033 kJ / 247 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 10 g
- Vetten
- 17.9 g
- Vezels
- 1.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Timballo di riso con verdure in salsa curry
1h
Medaglie di borlotti con spinaci e mandorle
1h
Svizzere vegan
1h
Crocchette di fagioli e spinaci (vegan)
1h 20min
Frittata senza uova
1h 50 min.
Sformato di fagioli dell'occhio
50min
Parmigiana vegetariana con ragù di lenticchie
1 Std. 25 Min
Couscous integrale con lenticchie e menta
30min
Polpettone di seitan
50min
Bastoncini di farina di ceci all'aglio
1 Std. 10 Min
Polpettone di lenticchie (vegan)
2h
Burger piselli e ricotta
35min