Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 90 g di porro a pezzi
- 10 g di olio extravergine di oliva
- 70 g di lardo a listarelle sottili
- 1 mazzetto di timo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 320 g di riso Vialone nano (cottura 15 minuti)
- 50 g di vino bianco secco
- 800 g di acqua
-
1
cucchiaino di sale
of 1 cucchiaino colmo di dado per brodo di carne fatto in casa - 150 g di crescenza morbida a pezzi
- 30 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
- 1 cucchiaino di miele di acacia
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2494 kJ / 596 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 69 g
- Vetten
- 31 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto pere e Gorgonzola
40 Min
Risotto al Taleggio con cipolla di Tropea caramellata al balsamico
1 Std.
Risotto al gorgonzola e noci al miele
35 Min
Risotto con Brie, speck e noci
35 Min
Risotto pere e Taleggio
40 Min
Bicchierini di Taleggio allo zafferano e verdure
20 Min
Risotto arancia, robiola e rosmarino
30 Min
Risotto con uva e gorgonzola
35 Min
Risotto al Barolo
30 Min
Risotto al salmone con crema di porri
40 Min
Risotto alle fragole e peperoncino
40 Min
Risotto ai pistacchi, stracchino e bresaola
35 Min