Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g di Parmigiano reggiano a pezzi
- 600 g di bulbi di finocchio a fettine (0.5 cm)
- 200 g di panna (min. 30% di grassi)
- 130 g di latte intero
- ½ cucchiaino di sale
- 50 g di burro a pezzi
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 351.7 kJ / 84.1 kcal
- Eiwitten
- 5.7 g
- Koolhydraten
- 4.9 g
- Vetten
- 31.9 g
- Verzadigd vet
- 18.8 g
- Vezels
- 3.3 g
- Natrium
- 74 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Crema di barbabietola
10min
Vellutata di verza al vino bianco
50min
Salsa fagioli e feta
10min
Vellutata di cavolfiore
50min
Crema fredda di zucchine
20 Min
Purè di carote speziato
50min
Crema di finocchi
35min
Purè di cavolfiore (vegan)
40 Min
Purè di carote all'olio di oliva
30min
Crema di cavolfiore con merluzzo e pancetta croccante
30min
Vellutata di fagiolini con pollo croccante
35min
Purè di zucca e porri
45 Min