Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g di Parmigiano reggiano a pezzi
- 600 g di bulbi di finocchio a fettine (0.5 cm)
- 200 g di panna (min. 30% di grassi)
- 130 g di latte intero
- ½ cucchiaino di sale
- 50 g di burro a pezzi
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 351.7 kJ / 84.1 kcal
- Eiwitten
- 5.7 g
- Koolhydraten
- 4.9 g
- Vetten
- 31.9 g
- Verzadigd vet
- 18.8 g
- Vezels
- 3.3 g
- Natrium
- 74 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Vellutata di finocchi, mele e speck
50min
Purè di carote all'olio di oliva
30 min
Vellutata fredda di zucchine, zafferano e ricotta
2h
Vellutata di finocchi e zafferano
50min
Vellutata di fagiolini con pollo croccante
35min
Vellutata di zucchine e zenzero
50min
Purè di broccoli
40min
Purè di cavolfiore (vegan)
40min
Vellutata di cavolfiore
50min
Crema di finocchi
35min
Vellutata di carote
35min
Crema di zucca al profumo di cannella
40min