Baccalà al Varoma su vellutata di cavolo romano

Baccalà al Varoma su vellutata di cavolo romano

4.5 50 beoordelingen
Voorbereiding. 5min
Totaal 40min
4 porzioni

Ingrediënten

  • 1 rametto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
  • 60 g olio extravergine di oliva
  • 8 pomodori datterino a metà
  • 1 pizzico di sale
  • 600 g di baccalà ammollato e dissalato
  • 500 g di cavolfiore romano, pulito e in cimette
  • 1 cipolla in quarti
  • 500 g di acqua
  • ½ dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l)
    ½ cucchiaino di dado per brodo vegetale, fatto in casa
  • 4 pomodori secchi sott'olio a pezzi piccoli

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Eiwitten 37.9 g
Calorieën 1498 kJ / 358 kcal
Vetten 19.1 g
Vezels 3.8 g
Koolhydraten 9.2 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...