Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g di cipolla rossa di Tropea
- 30 g di olive taggiasche denocciolate
- 20 g di capperi sotto sale lavati ed asciugati
- 50 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 20 g di pinoli sgusciati
- 400 g di filetto di manzo a pezzi di 3 cm circa
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1213.2 kJ / 295 kcal
- Eiwitten
- 22.4 g
- Koolhydraten
- 0.8 g
- Vetten
- 21.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Petto d'anatra all'aceto balsamico
1 godz. 40 min
Tartare di manzo al pomodoro in emulsione
15min
Petto d'anatra a bassa temperatura con salsa all'arancia
1h 30min
Tartare al salmone
1h
Tartare di manzo, cipolla e pomodori secchi con salsa aïoli
1h 25min
Tartare al tonno e avocado
1 godz. 15 min
Capesante gratinate
30 Min
Filetto al vino passito e pepe verde (per 2 persone)
35min
Filetto di maiale e fragole
1h 25min
Capesante in crosta di pistacchi
30 Min
Burro all'erba cipollina
1 godz. 15 min
Petto d'anatra con salsa alle more e purè di sedano rapa
40min