Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 30 g di succo di limone, spremuto fresco
- ½ cucchiaino di sale + q.b.
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
- 1200 g di acqua
- 200 g di lenticchie secche
- 200 pomodorini ciliegia in quarti
- 1 cipolla rossa a fette sottili (1-2 mm)
- 8 - 10 foglie di menta fresca, lavate ed asciugate
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1234 kJ / 295 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 28.3 g
- Vetten
- 15.6 g
- Vezels
- 8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Mix di cereali con ceci e verdure alla curcuma (vegan)
30min
Insalata di quinoa con fagioli e formaggio di capra
20min
Cereali misti con taccole e sgombri
40min
Insalata di riso nero al profumo di cannella
45min
Insalata rossa
35min
Tabulè di quinoa e tonno
40min
Insalata di quinoa e lenticchie
35min
Insalata di quinoa con pomodori e spinaci
30min
Sorgo con mandorle e peperoni (vegan)
50min
Insalata di taccole e ceci in vasetto
35min
Insalata di quinoa colorata
35min
Insalata di riso rosso e mele
50min