Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g di cous cous precotto
- 1 scalogno a metà
- 40 g di pomodori secchi
- olio extravergine di oliva q.b.
- 250 g di pisellini surgelati
- 320 g di acqua
- 2 pizzichi di sale
- 80 g di Feta a cubetti
- 60 g di rucola
- 80 g di olive verdi
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1853.5 kJ / 443 kcal
- Eiwitten
- 15.8 g
- Koolhydraten
- 56.2 g
- Vetten
- 17.8 g
- Verzadigd vet
- 5 g
- Vezels
- 9.3 g
- Natrium
- 601.2 mg
Alternatieve recepten
Farro saltato con piselli e carote
45 Min
Insalata di grano saraceno con peperoni e Feta
50 Min
Farro alla nizzarda
40 Min
Cous cous con dadolata di verdure e ceci
40 Min
Quattro cereali con salmone affumicato e limone
40 Min
Insalata di cereali con ratatouille di verdure e Feta marinata al lime e zenzero
1 Std.
Insalata di farro perlato alla greca
30 Min
Cous cous spinaci e uvetta
45 Min
Insalata di bulgur, tonno e fagioli
45 Min
Cous cous estivo ai pomodorini (vegan)
4 Std. 20 Min
Riso integrale al pesto di rucola
45 Min
Farro al pesto e fagiolini
30 Min