Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g di filetti di rana pescatrice senza pelle e senza lische
- 3 rametti di basilico fresco, le foglie lavate ed asciugate
- 100 g di olio extravergine di oliva
- 3 pizzichi di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- 80 g di scalogno
- 1 peperoncino piccante rosso
- 400 g di pomodori ciliegino in quarti
- 20 olive nere denocciolate, a pezzi
- 400 g di acqua
- 200 g di vino bianco
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2277.6 kJ / 239.1 kcal
- Eiwitten
- 30.8 g
- Koolhydraten
- 5.6 g
- Vetten
- 38.3 g
- Vezels
- 7.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pesce spada alla ghiotta
40 Min
Coda di rospo con verdure
40 Min
Filetti di orata con crema di peperoni
1 Std. 40 Min
Insalata di polpo e zucchine
1 Std.
Ratatouille di totani e melanzane su cous cous
1 Std.
Anelli di totano in umido
30 Min
Rombo pomodoro e nocciole
1 Std.
Filetti di rana pescatrice all'alloro sottovuoto
2 Std.
Baccalà sottovuoto con noci alla sarda
1h 10min
Coda di rospo al Varoma in crosta di patate
55min
Polpo in guazzetto (per 2 persone)
50min
Anelli di totano su crema di piselli
40 Min