Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g di cimette di broccoli
- 4 - 5 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 spicchio di aglio (optioneel)
- 2 - 3 pezzi di scorza di limone, preferibilmente biologico (senza la parte bianca)
- 1 ½ cucchiaino di sale
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 400 g di filetti di salmone fresco (2 filetti da 200 g)
- 100 g di grano saraceno decorticato
- 1200 g di acqua
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 3100 kJ / 741 kcal
- Eiwitten
- 47 g
- Koolhydraten
- 37 g
- Vetten
- 46 g
- Vezels
- 8 g
Alternatieve recepten
Salmone al vapore con broccoli, riso e salsa all'aneto
50min
Salmone al cartoccio
35 Min
Salmone con crudo di pomodori
35 Min
Sgombro al Varoma con contorno di fagiolini
50min
Filetti di orata al cartoccio con crema di lenticchie
40min
Filetto di salmone con purea di mele
55min
Salmone balsamico su noodles di zucchine
30min
Insalata di salmone con fagiolini, patate e pinoli
50min
Salmone al vapore con piselli e riso
1h
Salmone, asparagi e riso al Varoma
45min
Pesce spada con fagiolini e olive
40min
Salmone e riso basmati con salsa all'aneto
45min