Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g di porri a pezzi
- 100 g di speck a cubetti
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaino di curcuma in polvere
- 700 g di acqua
-
1
dado per brodo vegetale
of 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale fatto in casa - 350 g di pasta secca di kamut tipo sedanini
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1644 kJ / 393 kcal
- Eiwitten
- 17.3 g
- Koolhydraten
- 54.8 g
- Vetten
- 13.1 g
- Vezels
- 4.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Farfalle risottate in salsa di tonno, ricotta e pinoli
35 min
Penne risottate con verdure
35 min
Farfalle alle olive e mozzarella
30min
Fusilli risottati tonno e capperi
30min
Penne integrali con fonduta di porri
50min
Pasta risottata al pomodoro
40 min
Caserecce risottate asparagi e ricotta
35 min
Pasta risottata con pesto di olive e mandorle
30min
Caserecce risottate ai tre peperoni
55min
Fusilli risottati al salmone affumicato (per 2 persone)
30min
Casarecce risottate al limone
30min
Penne risottate aglio, olio e pomodori secchi
45 min