Compatibele versies
Trancio di salmone, spinaci e mandorle (senza glutine)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pesto di spinaci e mandorle
- 100 g di mandorle pelate
- 1 spicchio di aglio
- 100 g di spinaci baby freschi
- 1 pizzico di sale
- 100 g di olio extravergine di oliva
Trancio di salmone
- 500 g di acqua
- 4 filetti di salmone fresco (600 g circa)
- 4 pizzichi di sale
- 4 pizzichi di pepe nero macinato fresco
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2745 kJ / 656 kcal
- Eiwitten
- 33.9 g
- Koolhydraten
- 1.9 g
- Vetten
- 57 g
- Vezels
- 3.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Orata ripiena con gamberi e zucchine in crosta di sale
45min
Merluzzo pere e noci
35min
Involtini di platessa con pesto di basilico e fagiolini
30 min
Filetti di cernia in camicia colorata
30 min
Insalata salmone, spinaci, noci e melagrana
40min
Tonno in pesto di mandorle e olive
30 min
Merluzzo e verdure in bellavista al rosmarino
40min
Merluzzo al Varoma con purè di carote
40min
Filetto di orata con peperoni
25min
Sogliole e finocchi con curry al Varoma
35min
Filetti di merluzzo al cartoccio
25min
Salmone al cartoccio
35min