Compatibele versies
Trancio di salmone, spinaci e mandorle (senza glutine)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pesto di spinaci e mandorle
- 100 g di mandorle pelate
- 1 spicchio di aglio
- 100 g di spinaci baby freschi
- 1 pizzico di sale
- 100 g di olio extravergine di oliva
Trancio di salmone
- 500 g di acqua
- 4 filetti di salmone fresco (600 g circa)
- 4 pizzichi di sale
- 4 pizzichi di pepe nero macinato fresco
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2745 kJ / 656 kcal
- Eiwitten
- 33.9 g
- Koolhydraten
- 1.9 g
- Vetten
- 57 g
- Vezels
- 3.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Salmone al cartoccio
35min
Bocconcini di salmone al vino bianco
30min
Filetti di branzino alla pizzaiola
45min
Salmone con crudo di pomodori
35min
Tonno in pesto di mandorle e olive
30min
Trancio di tonno con cremosa di cipolle
40min
Pesce spada con fagiolini e olive
40min
Salmone al vino con punte di asparagi e quinoa
45min
Salmone all'aceto balsamico con spaghetti di zucchina
40min
Pesce spada agrumato
35min
Insalata di pesce spada e pinoli
40min
Tonno aromatizzato al profumo di limone
35min