Compatibele versies
Trancio di salmone, spinaci e mandorle (senza glutine)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pesto di spinaci e mandorle
- 100 g di mandorle pelate
- 1 spicchio di aglio
- 100 g di spinaci baby freschi
- 1 pizzico di sale
- 100 g di olio extravergine di oliva
Trancio di salmone
- 500 g di acqua
- 4 filetti di salmone fresco (600 g circa)
- 4 pizzichi di sale
- 4 pizzichi di pepe nero macinato fresco
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2745 kJ / 656 kcal
- Eiwitten
- 33.9 g
- Koolhydraten
- 1.9 g
- Vetten
- 57 g
- Vezels
- 3.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Filetti di merluzzo con battuto di olive verdi
45min
Pesce spada all'arancia
40min
Tonno allo zenzero e melagrana
40min
Tonno aromatizzato al profumo di limone
35min
Spada alle erbe con olive
40min
Merluzzo con burro agli agrumi
50min
Pesce spada con fagiolini e olive
40min
Salmone al vino con punte di asparagi e quinoa
45min
Tonno in pesto di mandorle e olive
30min
Merluzzo al Varoma con purè di carote
40min
Merluzzo al vapore con salsa al pomodoro e olive
35min
Salmone con crudo di pomodori
35min