Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
20
g di scalogno
of ½ spicchio di aglio - 1 rametto di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 20 g di carota a pezzi (3-4 cm)
- 20 g di sedano a pezzi (3-4 cm)
- 180 g di ceci bianchi in scatola,sgocciolati
- 200 g di acqua
- ½ cucchiaino di sale
- 100 g di pasta secca corta integrale, tipo mezze maniche rigate
- 60 g di gamberetti sgusciati (optioneel)
- 2 pizzichi di pepe macinato fresco
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1987 kJ / 475 kcal
- Eiwitten
- 18 g
- Koolhydraten
- 50 g
- Vetten
- 24 g
- Vezels
- 9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Penne integrali con lenticchie
25 min
Pasta risottata con crema di ceci, rosmarino e zafferano
40 min
Sedanini integrali al ragù di lenticchie rosse
1j
Fusilli risottati alle seppie
40 min
Cous cous integrale con ceci e tonno
20 min
Couscous integrale con lenticchie e menta
30 min
Penne integrali alla crema di zucca e pistacchi
30 min
Pasta di lenticchie con crema di stracchino e spinaci
30 min
Caserecce integrali tonno e pomodorini
35 Min
Farfalle risottate asparagi e pomodorini
40 min
Fusilli integrali gamberi e zucchine
40 min
Tagliatelle con yogurt, zucchine e zafferano
30 min