Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 5 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate
- 1 rametto di origano fresco, le foglioline lavate
- 3 foglie di basilico fresco, lavate
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 20 g di succo di limone, spremuto fresco e filtrato
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
- 4 tranci di pesce spada
- 60 g di olive taggiasche denocciolate
- 500 g di acqua
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1195.3 kJ / 285.5 kcal
- Eiwitten
- 35.4 g
- Koolhydraten
- 0.2 g
- Vetten
- 4 g
- Verzadigd vet
- 0.5 g
- Natrium
- 24.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Salmone all'arancia e pistacchi
40min
Pesce spada alla ghiotta
40min
Branzino al lime e pistacchi
30 min
Pesce spada con marinata alle erbe e julienne di finocchi
1h 10min
Pesce spada con fagiolini e olive
40min
Tonno in pesto di mandorle e olive
30 min
Tonno aromatizzato al profumo di limone
35 min
Pesce spada all'arancia
40min
Salmone con crudo di pomodori
35 min
Filetti di branzino alla pizzaiola
45 min
Salmone al cartoccio
35 min
Merluzzo al vapore con salsa al pomodoro e olive
35 min