Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 5 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate
- 1 rametto di origano fresco, le foglioline lavate
- 3 foglie di basilico fresco, lavate
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 20 g di succo di limone, spremuto fresco e filtrato
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
- 4 tranci di pesce spada
- 60 g di olive taggiasche denocciolate
- 500 g di acqua
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1195.3 kJ / 285.5 kcal
- Eiwitten
- 35.4 g
- Koolhydraten
- 0.2 g
- Vetten
- 4 g
- Verzadigd vet
- 0.5 g
- Natrium
- 24.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Salmone al cartoccio
35 Min
Salmone con crudo di pomodori
35 Min
Pesce spada all'arancia
40 min
Merluzzo al vapore con salsa al pomodoro e olive
35 Min
Tonno aromatizzato al profumo di limone
35 Min
Pesce spada al salmoriglio
5 min
Filetti di cernia con salsa al pomodoro
1j
Pesce spada con marinata alle erbe e julienne di finocchi
1h 10 min
Branzino al lime e pistacchi
30 min
Pesce spada agrumato
35 Min
Pesce spada con fagiolini e olive
40 min
Tonno in pesto di mandorle e olive
30 min