Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g di uvetta sultanina
- 50 g di pinoli sgusciati
- 50 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 6 filetti di spigola (branzino) (circa 100 g l'uno)
- 6 pizzichi di sale + q.b.
- 120 g di cipolla in quarti
- 3 spicchi di aglio
- 500 g di foglie di spinaci freschi, lavate
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1799 kJ / 430 kcal
- Eiwitten
- 23.8 g
- Koolhydraten
- 22.6 g
- Vetten
- 27.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Orata in crosta di patate con emulsione alle erbe
1 Std. 20 Min
Orata al cartoccio con zucca e frutta secca
40 Min
Salmone all'arancia e pistacchi
40 Min
Merluzzo al Varoma con purè di carote
40 Min
Filetti di salmone con crema di zucca
35 Min
Salmone alla menta con pepe rosa e zenzero
35 Min
Filetti di orata con crema di peperoni
1 Std. 40 Min
Baccalà gratinato
1h
Involtini di branzino con crema di cime di rapa
1h
Spigola in crosta di zucchine con salsa al caviale di limone
1u. 10min
Ponte dei sospiri
1h
Turbanti di spigola e arancio
1h