Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g di uvetta sultanina
- 50 g di pinoli sgusciati
- 50 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 6 filetti di spigola (branzino) (circa 100 g l'uno)
- 6 pizzichi di sale + q.b.
- 120 g di cipolla in quarti
- 3 spicchi di aglio
- 500 g di foglie di spinaci freschi, lavate
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1799 kJ / 430 kcal
- Eiwitten
- 23.8 g
- Koolhydraten
- 22.6 g
- Vetten
- 27.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Salmone alla menta con pepe rosa e zenzero
35min
Pesce spada all'arancia
40min
Tonno aromatizzato al profumo di limone
35min
Spiedini di salmone con salsa miele e zenzero (per 2 persone) (senza glutine)
40min
Spezzatino di ricciola agli agrumi
1h
Pesce spada con marinata alle erbe e julienne di finocchi
1 Std. 10 Min
Tartare di pesce spada, melanzane e mentuccia
1h
Filetti di cernia ai semi di finocchio con olio aromatizzato alla paprika
30min
Salmone all'arancia e pistacchi
40min
Tonno allo zenzero e melagrana
40min
Involtini di pesce spada alla pantesca
1h
Tonno in pesto di mandorle e olive
30min