Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 120 g di sorgo
- 1 spicchio di aglio
- 1 mazzetto di basilico fresco, le foglie lavate ed asciugate
- 15 pomodori datterino a metà
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 2 filetti di platessa, puliti
- 10 fili di erba cipollina fresca
- 2 pizzichi di sale
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
- 1200 g di acqua calda (non bollente)
- 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale
- ½ peperone, pulito e a listarelle
- 100 g di fagiolini verdi freschi, puliti
- 1 carota, pelata e a rondelle
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1795 kJ / 429 kcal
- Eiwitten
- 34.5 g
- Koolhydraten
- 51.8 g
- Vetten
- 9.3 g
- Vezels
- 7.8 g
Alternatieve recepten
Merluzzo al Varoma con purè di carote
40min
Frittata zucchine, carote e cicoria
50 min
Insalata di salmone con fagiolini, patate e pinoli
50 min
Sgombro al Varoma con contorno di fagiolini
50 min
Finocchi al gratin vegan (di Rubina Rovini)
40min
Salmone con broccoli e grano saraceno
40min
Merluzzo e verdure in bellavista al rosmarino
40min
Contorno di asparagi e fagiolini, con mirtilli e pistacchi
30 min
Penne integrali con fagiolini, peperoni e formaggio primo sale
50 min
Involtini di platessa e verdure
1 godz.
Crema di zucchine con filetti di sogliola
40min
Insalata di tacchino e fagiolini
45 min