Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g di cipolla bianca
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 150 g di zucchine a pezzi (1-2 cm)
- 150 g di seitan, a pezzi (1-2 cm)
- 30 g di daikon, a pezzi (1-2 cm)
- 800 g di acqua
-
1
cucchiaino di dado per brodo vegetale fatto in casa
of ½ dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l) - 320 g di pasta secca tipo caserecce di farro
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe
- 50 g di tofu a dadini
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1531 kJ / 366 kcal
- Eiwitten
- 18.1 g
- Koolhydraten
- 49.1 g
- Vetten
- 10.9 g
- Vezels
- 3.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Frittelle di quinoa e cime di rapa
1 Std. 30 Min
Polenta nera e fagioli
3 godz.
Spezzatino di tofu e funghi (vegan)
50 Min
Mousse di cioccolato e avocado (vegan)
20 Min
Crema di anacardi
15 Min
Bocconcini di quinoa e carote
30min
Riso basmati con tofu e asparagi verdi
40min
Cracker dolci cocco e mirtilli rossi
2óra 30p
Torta avena e frutta secca al Varoma
2h
Zuppa di quinoa (senza glutine)
55min
Pilaf di lenticchie e bulgur con zucca verde e gialla
1h
Trofie al ragù di seitan, melanzane e noci
40min