Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g di cipolla bianca
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 150 g di zucchine a pezzi (1-2 cm)
- 150 g di seitan, a pezzi (1-2 cm)
- 30 g di daikon, a pezzi (1-2 cm)
- 800 g di acqua
-
1
cucchiaino di dado per brodo vegetale fatto in casa
of ½ dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l) - 320 g di pasta secca tipo caserecce di farro
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe
- 50 g di tofu a dadini
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1531 kJ / 366 kcal
- Eiwitten
- 18.1 g
- Koolhydraten
- 49.1 g
- Vetten
- 10.9 g
- Vezels
- 3.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Miglio con ceci e verdure al curry
1h
Gnocchi con pesto di sedano e erbe aromatiche
1h 40min
Zucca con miglio, pesto di nocciole e broccoli (senza glutine)
1h 30min
Caserecce ai semi, uvetta e melanzane (vegan)
50min
Crostata salata alla bieta rossa (senza lattosio)
1h
Cous cous marino (vegan)
30min
Pesto di avocado
15min
Pesto di peperoni Padrón
4 Std. 15 Min
Crêpes alla soia (vegan)
35 Min
Bulgur ai gamberetti
45min
Cottura del miglio
45min
Orzotto rosa alla barbabietola
50min