Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g di cipolla bianca
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 150 g di zucchine a pezzi (1-2 cm)
- 150 g di seitan, a pezzi (1-2 cm)
- 30 g di daikon, a pezzi (1-2 cm)
- 800 g di acqua
-
1
cucchiaino di dado per brodo vegetale fatto in casa
of ½ dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l) - 320 g di pasta secca tipo caserecce di farro
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe
- 50 g di tofu a dadini
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1531 kJ / 366 kcal
- Eiwitten
- 18.1 g
- Koolhydraten
- 49.1 g
- Vetten
- 10.9 g
- Vezels
- 3.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Carbonara vegana
30 Min
Polpettone di seitan
50 Min
Spezzatino di seitan con patate e carote
1小时 20 分钟
Paccheri gratinati al ragù di tofu (vegan)
1 Std.
Polpette di tempeh alla curcuma (vegan)
35 Min
Tofu al cartoccio con verdure
40 Min
Tempeh impanato con crema di finocchi
40 Min
Spaghetti integrali con crema di lenticchie e carote
45 Min
Tortini di fave vegetariani ripieni (kibbeh)
1h 40min
Crostata salata alla bieta rossa (senza lattosio)
1 Std.
Spiedini di seitan e verdure
50 Min
Spezzatino di tofu e funghi (vegan)
50 Min