Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g di scalogno
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 6 asparagi verdi a pezzi (1 cm)
- 5 fragole, pulite e a metà
- 170 g di acqua
-
1
cucchiaio di dado per brodo vegetale
of 1 dado per brodo vegetale - 80 g di pasta secca tipo conchiglie
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2243 kJ / 536 kcal
- Eiwitten
- 14 g
- Koolhydraten
- 74 g
- Vetten
- 22 g
- Verzadigd vet
- 3 g
- Vezels
- 7 g
- Natrium
- 20 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pasta con cavolo rosso e pistacchi (senza glutine)
50min
Pasta integrale radicchio, provola e noci
20 min
Merluzzo con salsa di soia e zenzero con riso e contorno di verdure autunnali
40min
Bruschette integrali con asparagi, uova e Parmigiano Reggiano
1h
Pasta cavoletti di Bruxelles e pinoli
40min
Zuppa di noodles con mazzancolle
30min
Macedonia sottovuoto
2h
Medaglioni di nasello sottovuoto con barbabietole marinate e rucola
1h 40min
Farfalle asparagi, pancetta e zafferano
35min
Tofu al cartoccio con verdure
40min
Risotto asparagi e zafferano
35min
Risotto con fichi e speck
40min