Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Salsa
- 20 g di radice fresca di zenzero, pelata e a pezzi
- 100 g di salsa di soia
- 60 g di acqua
- 30 g di zucchero di canna
- 2 cucchiaini di amido di mais (maizena)
- 2 cucchiaini di semi di sesamo
- 10 g di olio di sesamo
Manzo
- 120 g di sale grosso
- 1 ½ cucchiaio di pepe misto in grani
- 20 g di zucchero
- 1 spicchio di aglio
- 500 g di carne di manzo (spinacino o tasca), pezzo unico
Riso basmati
- 1300 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 300 g di riso basmati (10-12 minuti cottura)
- olio extravergine di oliva q.b.
Terminare la preparazione
- 500 g di acqua
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2062 kJ / 493 kcal
- Eiwitten
- 35 g
- Koolhydraten
- 73.6 g
- Vetten
- 6.3 g
- Verzadigd vet
- 75 g
- Vezels
- 1.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pollo alle mandorle
45 min
Pollo marinato servito con guacamole al lime
2óra 20p
Chicken Kottu
30 Min
Mini kebab e patate con salsa yogurt alla menta
40 Min
Noodles con verdure al curry
35 Min
Chili con carne
1 Std. 20 Min
Filetti di manzo sottovuoto con burro alle erbe
2óra 20p
Manzo al lemon grass con pane roti al cocco (Kuruma iraichchi)
1 Std. 40 Min
Sovracosce sottovuoto di pollo in salsa Teriyaki
2 godz. 10 min
Suprema di pollo al miele e lime con chutney di mango
1 Std. 15 Min
Pollo al Rum e cocco
2óra 30p
Manzo teriyaki con riso
1h 50min