Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g di olio di oliva
- 6 funghi shiitake secchi, ammollati in acqua tiepida per 10 minuti, poi strizzati, a pezzi (0.5x2 cm)
- 100 g di carote, pelate e a pezzi (1x3 cm)
- 200 g di foglie di cavolo verza a pezzi (1x3 cm)
- 150 g di funghi cardoncello freschi a pezzi (1x3 cm)
- 300 g di vermicelli di riso
- 50 g di salsa di soia dolce
- 20 g di salsa di ostriche
- 1 cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe bianco macinato
- 60 g di sedano a pezzi
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1606 kJ / 383 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 79 g
- Vetten
- 8 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Riso basmati e ratatuia di melanzane
1 godz.
Noodles con verdure al curry
35 min
Zuppa di noodles vegetariana alla vietnamita
1h 20min
Curry di ceci e pomodoro (Rogan Josh curry)
25min
Zuppa di tofu e verdure
50 min
Zuppetta asiatica con tofu (vegan)
1 godz. 30 min
Zuppa di miso con verdure
30 min
Ceviche peruviana
1 Std. 35 Min
Ramen (vegan)
1 godz. 50 min
Riso Kashmiri
30 min
Zuppa di miso con soba
55 min
Pane Naan con cavolfiore speziato, salsa Feta e tahini al matcha
1h 20min