Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g di olio di oliva
- 6 funghi shiitake secchi, ammollati in acqua tiepida per 10 minuti, poi strizzati, a pezzi (0.5x2 cm)
- 100 g di carote, pelate e a pezzi (1x3 cm)
- 200 g di foglie di cavolo verza a pezzi (1x3 cm)
- 150 g di funghi cardoncello freschi a pezzi (1x3 cm)
- 300 g di vermicelli di riso
- 50 g di salsa di soia dolce
- 20 g di salsa di ostriche
- 1 cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe bianco macinato
- 60 g di sedano a pezzi
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1606 kJ / 383 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 79 g
- Vetten
- 8 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Curry di ceci e pomodoro (Rogan Josh curry)
25min
Zuppa di miso con verdure
30min
Lenticchie all'indiana
35min
Zuppa di noodles vegetariana alla vietnamita
1h 20min
Pollo speziato alla mozambicana
35min
Riso Kashmiri
30min
Falafel nella focaccia con salsa tahini
1 Std. 30 Min
Chili vegetariano
1 godz. 5 min
Zuppa di tofu e verdure
50min
Noodles con verdure al curry
35min
Chili (vegan)
40min
Mercimek corbasi (Crema di lenticchie rosse)
45 Min