Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g di olio di oliva
- 6 funghi shiitake secchi, ammollati in acqua tiepida per 10 minuti, poi strizzati, a pezzi (0.5x2 cm)
- 100 g di carote, pelate e a pezzi (1x3 cm)
- 200 g di foglie di cavolo verza a pezzi (1x3 cm)
- 150 g di funghi cardoncello freschi a pezzi (1x3 cm)
- 300 g di vermicelli di riso
- 50 g di salsa di soia dolce
- 20 g di salsa di ostriche
- 1 cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe bianco macinato
- 60 g di sedano a pezzi
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1606 kJ / 383 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 79 g
- Vetten
- 8 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Ramen giapponese
1 godz. 40 min
Verdure al curry
1 godz.
Curry di lenticchie alla cingalese (Dahl)
30 min
Curry di ceci e pomodoro (Rogan Josh curry)
25 min
Vermicelli di riso con carne e verdure
30 min
Zuppa di noodles vegetariana alla vietnamita
1 Std. 20 Min
Manzo teriyaki con riso
1 Std. 50 Min
Riso Kashmiri
30 min
Curry di verdure con riso al lemon grass
1u. 15min
Curry vegetariano
35 min
Zuppa di miso con verdure
30 min
Noodles con verdure al curry
35 min