Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 spicchio di aglio
- 1 peperoncino secco piccante
- 40 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 420 g di calamari freschi ad anelli
- 150 g di passata di pomodoro
- 1 cucchiaino di sale + q.b.
- 1200 g di acqua
- 300 g di bulgur, sciacquato e scolato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2038 kJ / 487 kcal
- Eiwitten
- 22.7 g
- Koolhydraten
- 58.8 g
- Vetten
- 17.9 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Cous cous ai profumi di Sicilia (vegan)
1 Std. 10 Min
Insalata di salmone, quinoa, feta e verdure miste
1 Std.
Pulao di gamberi
50min
Bulgur aromatico con salmone
40 Min
Couscous con albicocche, noci, feta e verdure miste
1hod. 15min
Harira
40 Min
Ramen giapponese
1 Std. 40 Min
Bulgur ai gamberetti
45min
Insalata di polpo, noci, mais e fagiolini
1 Std.
Pad thai
45min
Taktouka (Insalata marocchina)
30min
Panzanella ai frutti di mare e gamberi
40 Min