Compatibele versies
Costolette di agnello con crema di melanzane e menta
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 1 ½ cucchiaino di sale
- 1 cucchiaino di pepe macinato fresco
- 4 - 5 foglie di menta fresca, lavate e asciugate
- 8 costolette di agnello
- 2 melanzane di media grandezza (300 g circa l'una)
- 700 g di acqua
- 30 g di salsa tahina
- ½ - 1 spicchio di aglio, a piacere
- 20 g di succo di limone, spremuto fresco (optioneel)
- 1 cucchiaino di cumino in polvere
- 2 - 3 cucchiaini di semi di sesamo bianchi
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 4236.7 kJ / 1012.6 kcal
- Eiwitten
- 41.8 g
- Koolhydraten
- 19.2 g
- Vetten
- 86.1 g
- Verzadigd vet
- 30.7 g
- Vezels
- 9.5 g
- Natrium
- 1022.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pollo alle erbe con verdure al vapore
1h
Spezzatino di ricciola agli agrumi
1h
Fideuá di polpo
1 Std. 10 Min
Petto d'anatra a bassa temperatura con salsa all'arancia
1h 30min
Uovo pochè con carciofi, funghi e salsa alla panna
2h
Maiale alla Colombo
1 Std. 25 Min
Petto d'anatra in salsa di zenzero e arance, purè di patate e fagiolini
1 Std. 10 Min
Costolette di agnello al tamarindo e peperoncino
1 Std. 10 Min
Bisque
2h
Tagine di rana pescatrice
1h 5min
Petto d'anatra all'aceto balsamico
1 Std. 40 Min
Pollo alla giamaicana (Jamaican jerk chicken)
2h 10min