Compatibele versies
Filetti di cernia e verdure allo zenzero al cartoccio
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 rametto di origano fresco, le foglioline
- 10 g di zenzero, radice fresca a pezzi
- 1 spicchio di aglio
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 400 g di verdure miste (carote, patate, finocchio), a bastoncino
- 600 g di filetti di cernia, senza pelle (4 filetti)
- sale
- 500 g di acqua
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1267.8 kJ / 303 kcal
- Eiwitten
- 30.9 g
- Koolhydraten
- 6.1 g
- Vetten
- 16.7 g
- Verzadigd vet
- 2.5 g
- Vezels
- 3 g
- Natrium
- 129.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Filetti di cernia con salsa al pomodoro
1h
Filetti di orata al tè e zenzero con fagiolini
40min
Orata al sale
40min
Filetti di cernia ai semi di finocchio con olio aromatizzato alla paprika
30min
Filetti di cernia su crema di zucca e porri fritti
50min
Turbanti di spigola e arancio
1h
Coda di rospo alle acciughe e limone
25min
Dentice agli agrumi
45min
Orata al cartoccio con zucca e frutta secca
40min
Filetti di orata allo zenzero al cartoccio
55min
Salmone all'arancia e pistacchi
40min
Orata in crosta di patate con emulsione alle erbe
1h 20min