Compatibele versies
Filetti di cernia e verdure allo zenzero al cartoccio
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 rametto di origano fresco, le foglioline
- 10 g di zenzero, radice fresca a pezzi
- 1 spicchio di aglio
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 400 g di verdure miste (carote, patate, finocchio), a bastoncino
- 600 g di filetti di cernia, senza pelle (4 filetti)
- sale
- 500 g di acqua
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1267.8 kJ / 303 kcal
- Eiwitten
- 30.9 g
- Koolhydraten
- 6.1 g
- Vetten
- 16.7 g
- Verzadigd vet
- 2.5 g
- Vezels
- 3 g
- Natrium
- 129.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Filetti di orata allo zenzero al cartoccio
55min
Filetti di cernia su crema di zucca e porri fritti
50min
Merluzzo al vapore con salsa al pomodoro e olive
35min
Merluzzo e verdure in bellavista al rosmarino
40min
Gallinella al pepe rosa in crema di broccoli
40min
Pescatrice ai pomodorini
1h
Filetti di orata al cartoccio con crema di lenticchie
40min
Salmone all'arancia e pistacchi
40min
Pesce spada con marinata alle erbe e julienne di finocchi
1h 10 min
Pesce al vapore con verdure miste
1h 20 min
Merluzzo marinato con crema di cavolfiore e zenzero
50min
Insalata di calamari al limone
35min