Compatibele versies
Filetti di cernia e verdure allo zenzero al cartoccio
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 rametto di origano fresco, le foglioline
- 10 g di zenzero, radice fresca a pezzi
- 1 spicchio di aglio
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 400 g di verdure miste (carote, patate, finocchio), a bastoncino
- 600 g di filetti di cernia, senza pelle (4 filetti)
- sale
- 500 g di acqua
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1267.8 kJ / 303 kcal
- Eiwitten
- 30.9 g
- Koolhydraten
- 6.1 g
- Vetten
- 16.7 g
- Verzadigd vet
- 2.5 g
- Vezels
- 3 g
- Natrium
- 129.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Merluzzo al Varoma con purè di carote
40 min
Pesce spada all'arancia
40 min
Merluzzo al vapore con salsa al pomodoro e olive
35 Min
Tonno aromatizzato al profumo di limone
35 Min
Salmone in salsa al curry con anelli di porro croccante
1 Std.
Pesce spada con marinata alle erbe e julienne di finocchi
1h 10 min
Branzino alle erbe aromatiche con salsa all'arancia
1h 10 min
Orata al cartoccio con zucca e frutta secca
40 min
Merluzzo e verdure in bellavista al rosmarino
40 min
Salmone al cartoccio con salsa al melograno, fonduta di porri e patate al vapore
55 λεπτ.
Filetti di cernia ai semi di finocchio con olio aromatizzato alla paprika
30 min
Cernia con salsa mediterranea
40 min