Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 350 g di carciofi puliti, a fettine sottili
- 4 filetti di pesce persico oceanico (100-120 g ciascuno)
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 60 g di vino bianco
- 500 g di acqua
- succo di limone q.b.
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 730 kJ / 174.5 kcal
- Eiwitten
- 14.5 g
- Koolhydraten
- 9.6 g
- Vetten
- 8.2 g
- Verzadigd vet
- 1.2 g
- Vezels
- 4.7 g
- Natrium
- 119.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pesce spada all'arancia
40 Min
Merluzzo al vapore con salsa al pomodoro e olive
35 Min
Tonno aromatizzato al profumo di limone
35 Min
Filetti di orata al cartoccio con crema di lenticchie
40 Min
Filetti di cernia con salsa al pomodoro
1 Std.
Pollo al limone con asparagi verdi
35 Min
Pesce spada con marinata alle erbe e julienne di finocchi
1 Std. 10 Min
Merluzzo e verdure in bellavista al rosmarino
40 Min
Nasello con pesto di olive e pistacchi
30 Min
Cernia con salsa mediterranea
40 Min
Tonno allo zenzero e melagrana
40 Min
Pesce spada con fagiolini e olive
40 Min