Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 800 g di acqua
- 3 pizzichi di sale
- 130 g di fave fresche, sgranate
- 150 g di piselli freschi, sgranati
- 150 g di fagiolini verdi freschi a pezzi (3 cm)
- 60 g di carote, pelata e a dadini (1 cm)
- 20 g di scalogno a metà
- 2 pizzichi di pepe macinato
-
10
g di aceto di lamponi
of 10 g di aceto balsamico - 30 g di olio di oliva
- 1 cucchiaio di salsa di senape
- 100 g di spinaci baby freschi, lavati e asciugati
- 60 g di formaggio di capra a scaglie
- ½ pomodoro a dadini (1 cm)
- 10 fili di erba cipollina fresca, lavati, asciugati e sminuzzati
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 857 kJ / 206 kcal
- Eiwitten
- 9.3 g
- Koolhydraten
- 12.3 g
- Vetten
- 13.5 g
- Vezels
- 7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Contorno di verdure di stagione al Varoma
35 dk
Insalata di finocchi con arance e pinoli
20 Min
Uova sode
20 Min
Insalata di bieta e lenticchie con papaya e feta
25 Min
Fagiolini e taccole al vapore
40 dk
Minestrone leggero primaverile; frittata di spinaci e contorno asparagi selvatici
45 Min
Baccalà con patate, uova, cavolo e ceci
1sa
Insalata di patate e verdure con pollo
1 Std. 15 Min
Torta di spinaci e carote al vapore
1 Std. 5 Min
Insalata di riso basmati
55 Min
Patate e fagiolini al pesto
35 dk
Bresaola con spinaci e bietoline
40 dk