Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 spicchio di aglio
- 200 g di cipolla bianca a listarelle
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 400 g di petto di pollo senza pelle a tocchetti (4-5 cm)
- 1 cucchiaino di paprika piccante
- 1 cucchiaino di zenzero in polvere
- 1 cucchiaino di cannella in polvere
- 1 cucchiaino di sale
- 30 g di uvetta sultanina
- 50 g di acqua
- ½ limone in salamoia (vedere consigli)
- 50 g di olive verdi
- 5 g di zucchero
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1497.9 kJ / 358 kcal
- Eiwitten
- 30.7 g
- Koolhydraten
- 14.2 g
- Vetten
- 19.9 g
- Verzadigd vet
- 3.9 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 1148.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Maiale allo zenzero
25 min
Pollo karaage con salsa di soia aromatizzata
30 min
Makhmar (Focaccia marocchina)
2h 20 min
Curry di pesce alla cingalese (Ambul thiyal)
1 godz.
Polpette di agnello con focaccine batbout
1 godz. 30 min
Msemen (Crêpes sfogliate marocchine)
1 godz.
Harira
40 min
Tsukune con salsa teriyaki (Polpettine giapponesi)
40 min
Pollo Piri Piri con fagiolini al curry
3 godz. 15 min
Empanadas di pollo argentine
4 godz.
Patate dolci e chili di fagioli neri
40 min
Pollo alla marocchina con cous cous
40 min