Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 spicchio di aglio
- 200 g di cipolla bianca a listarelle
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 400 g di petto di pollo senza pelle a tocchetti (4-5 cm)
- 1 cucchiaino di paprika piccante
- 1 cucchiaino di zenzero in polvere
- 1 cucchiaino di cannella in polvere
- 1 cucchiaino di sale
- 30 g di uvetta sultanina
- 50 g di acqua
- ½ limone in salamoia (vedere consigli)
- 50 g di olive verdi
- 5 g di zucchero
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1497.9 kJ / 358 kcal
- Eiwitten
- 30.7 g
- Koolhydraten
- 14.2 g
- Vetten
- 19.9 g
- Verzadigd vet
- 3.9 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 1148.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Cous cous marocchino
50 min
Curry di pollo Cape Malay
1 Std.
Pollo speziato con salsa yogurt e verdure
40 Min
Zuppa harira marocchina
40 Min
Ala hodi (Patate al curry)
40 Min
Arepas venezuelane con straccetti di pollo
50 min
Tagine di pollo con arance caramellate
35 Min
Taktouka (Insalata marocchina)
30 min
Pane Naan con cipolla e cumino
2h 25 phút
Goulash ungherese
1h 45 min
Pollo tikka masala (per 2 persone)
6 Std. 30 Min
Pollo alla marocchina con cous cous
40 Min