Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g di cipolla a metà
- 1 peperoncino verde fresco, privato dei semi e tagliato a metà
- 10 g di coriandolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 20 g di radice fresca di zenzero, pelata e a fettine sottili
- 3 spicchi di aglio
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 2 cucchiaini di cumino in polvere
- 2 cucchiaini di coriandolo in polvere
- ½ cucchiaino di curcuma in polvere
- 1 cucchiaino di sale
- 200 g di peperoni misti, puliti e a listarelle (0,5x4 cm)
- 70 g di concentrato di pomodoro
- 400 g di bevanda a base di cocco
- 650 g di gamberi congelati precotti, precedentemente scongelati (vedi consiglio)
- 1 cucchiaio di succo di limone, spremuto fresco
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1360 kJ / 325 kcal
- Eiwitten
- 36 g
- Koolhydraten
- 11 g
- Vetten
- 15 g
- Vezels
- 4.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Patate dolci e chili di fagioli neri
40 min
Curry di ceci e pomodoro (Rogan Josh curry)
25 min
Salmone teriyaki
50 menit
Tsukune con salsa teriyaki (Polpettine giapponesi)
40 min
Pollo con salsa al curry
50 menit
Pollo karaage con salsa di soia aromatizzata
30 min
Manzo teriyaki con riso
1h 50min
Chili con carne
1j 20 menit
Pollo katsu con curry e riso
1 Std. 40 Min
Salmone marinato alla salsa di soia, miele e sesamo
2j
Chicken Kottu
30 min
Pollo tikka masala (per 2 persone)
6h 30 min