Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g di Gruviera a pezzi (3 cm)
- 150 g di porro a pezzi (3 cm)
- 80 g di cipolla a metà
- 100 g di carote, pelate e a pezzi (3 cm)
- 260 g di patate, pelate e a pezzi (3 cm)
- 30 g di burro
- 500 g di acqua
- 2 dadi per brodo vegetale (dose per 0,5 l)
- 50 - 80 g di pasta corta a piacere
- 200 g di latte
- 100 g di panna (min. 30% di grassi) (optioneel)
- 100 g di spinaci baby freschi, lavati
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2009 kJ / 481 kcal
- Eiwitten
- 21 g
- Koolhydraten
- 27 g
- Vetten
- 31 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Zuppa di cipolle al Parmigiano Reggiano
50 Min
Zuppa di orzo e pollo
1sa
Canederli allo speck
2 Std. 40 Min
Zuppa di risoni, pancetta e verdure
55 Min
Zuppa di cipolle
1sa
Bundnerfleisch (zuppa d’orzo grigionese)
55 Min
Minestra di patate
50 Min
Zuppa di porcini
45 Min
Zuppa d'orzo e fagioli
50 Min
Minestrone d'orzo
1sa
Zuppa di cipolle di Cannara
1sa
Minestra di porri e farro con pesto alle noci
50 Min