Salmone con salsa bernese e asparagi

Salmone con salsa bernese e asparagi

4.7 47 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 50min
4 porzioni

Ingrediënten

Salsa bernese
  • 1 scalogno a pezzi
  • 40 g di aceto
  • 60 g di vino bianco
  • 1 cucchiaino di dragoncello secco
  • 120 g di burro morbido, a pezzi
  • 2 tuorli
  • ½ cucchiaino di sale
  • 1 pizzico di pepe macinato
Salmone
  • 500 g di acqua
  • 4 filetto di salmone fresco senza pelle e senza lische (150 g cad)
  • 1 pizzico di sale
  • 500 g di asparagi verdi puliti

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Natrium 167.8 mg
Eiwitten 47.7 g
Calorieën 2445.6 kJ / 584.5 kcal
Vetten 39.6 g
Vezels 2.8 g
Verzadigd vet 19.5 g
Koolhydraten 6 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...