Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Salsa bernese
- 1 scalogno a pezzi
- 40 g di aceto
- 60 g di vino bianco
- 1 cucchiaino di dragoncello secco
- 120 g di burro morbido, a pezzi
- 2 tuorli
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe macinato
Salmone
- 500 g di acqua
- 4 filetti di salmone fresco senza pelle e senza lische (150 g cad)
- 1 pizzico di sale
- 500 g di asparagi verdi puliti
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2445.6 kJ / 584.5 kcal
- Eiwitten
- 47.7 g
- Koolhydraten
- 6 g
- Vetten
- 39.6 g
- Verzadigd vet
- 19.5 g
- Vezels
- 2.8 g
- Natrium
- 167.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Salmone con crudo di pomodori
35 min
Gamberoni con avocado e yogurt
35 min
Salmone in salsa al curry con anelli di porro croccante
1hod.
Salsa bernese
20 min
Salmone all'arancia e pistacchi
40 Min
Salmone all'arancia con cous cous di broccoli
25min
Salmone teriyaki
50 Min
Capesante della Vigilia (TM6)
50 Min
Salmone con salsa olandese al limone, asparagi e riso
45 min
Branzino al sale aromatico
55 Min
Riso basmati mango e gamberi
45 min
Merluzzo marinato con crema di cavolfiore e zenzero
50 Min