Crema di cavolo riccio alla paprika, insalata di gamberi e edamame

Crema di cavolo riccio alla paprika, insalata di gamberi e edamame

3.0 2 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 40min
4 porzioni

Ingrediënten

Gamberi
  • 15 g di succo di limone, spremuto fresco
  • 30 g olio extravergine di oliva
  • 1 cucchiaino di sale
  • 250 g di gamberi crudi sgusciati
Crema di cavolo riccio alla paprika
  • 60 g di cipolla a pezzi
  • 30 g olio extravergine di oliva
  • 150 g di edamame, surgelati
  • 200 g di cavolo riccio a pezzi
  • 300 g di acqua
  • 50 g di latte
  • 1 cucchiaino di paprika dolce
  • 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale
  • crostini di pane a piacere
  • 1 pizzico di pepe bianco macinato (optioneel)

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Eiwitten 16.6 g
Calorieën 1125 kJ / 269 kcal
Vetten 18.6 g
Vezels 5.1 g
Koolhydraten 6.2 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...