Compatibele versies
Crema di cavolo riccio alla paprika, insalata di gamberi e edamame
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Gamberi
- 15 g di succo di limone, spremuto fresco
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaino di sale
- 250 g di gamberi crudi sgusciati
Crema di cavolo riccio alla paprika
- 60 g di cipolla a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 150 g di edamame, surgelati
- 200 g di cavolo riccio a pezzi
- 300 g di acqua
- 50 g di latte
- 1 cucchiaino di paprika dolce
- 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale
- crostini di pane, a piacere
- 1 pizzico di pepe bianco macinato (optioneel)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1125 kJ / 269 kcal
- Eiwitten
- 16.6 g
- Koolhydraten
- 6.2 g
- Vetten
- 18.6 g
- Vezels
- 5.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Crostini con crema di avocado e daikon
20 Min
Crema allo yogurt e gelatina ai cachi
2h 30min
Panna montata all'aneto
5min
Vellutata di radice di prezzemolo con chips e pepe rosa
40 min.
Pane injera
8 godz. 30 min
Zuppa di farina e Gruviera
1h 15min
Paté di lenticchie rosse al curry
4h 10 min
Vellutata di zucca e mela cotogna
1h
Purè di carote all'olio di oliva
30 min.
Patate schiacciate all'olio extravergine di oliva
50 Min
Vellutata fredda patate, topinambur e porri
2 Std.
Vellutata speziata di carote e zenzero
25 min.