Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Gnocchi
- 300 g di cavolo nero a pezzi (le foglie private della costa)
- 500 g di acqua
- 10 g di sale grosso
- 100 g di erbette di campo a foglia larga
- 700 g di patate a pasta farinosa, pelate e a pezzi (2 cm)
- 300 g di farina tipo 0
- 5 g di sale
- 1 pizzico di pepe
- 1 pizzico di noce moscata
Crema di taleggio
- 200 g di Taleggio a pezzi
- 150 g di latte intero
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe
- 1 pizzico di noce moscata
- 20 g di fecola di patate
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1786 kJ / 427 kcal
- Eiwitten
- 16.6 g
- Koolhydraten
- 61.9 g
- Vetten
- 11.4 g
- Vezels
- 5.1 g
Alternatieve recepten
Strüdel al cavolo nero e gorgonzola
1h 10min
Spatzle di cavoletti con speck
1 Std.
Pesto di broccoli, acciughe e nocciole
50 Min
Involtini valtellinesi di verza con patate e formaggi
2h
Pasta al pesto di cavolo nero
40min
Lasagne valtellinesi
2h
Tortini al cavolo nero, peperoncino e arancia
1 Std. 15 Min
Risotto cavolo nero e Castelmagno
35min
Flan ai cavoletti di Bruxelles, speck e Pecorino Romano
1 Std.
Gnocchi di castagne ai funghi
1 Std. 5 Min
Polenta pasticciata con cavolo nero e formaggi filanti
1h 35min
Risotto al cavolo nero e Taleggio
35min