Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 5 - 10 g di basilico fresco, le foglie lavate ed asciugate
- 20 g di mandorle pelate
- 250 g di ricotta fresca light
- 1 cucchiaio di succo di limone
- 50 g di miele di acacia
- Voeding
- per 1 Ricetta completa
- Calorieën
- 2318 kJ / 554 kcal
- Eiwitten
- 27.6 g
- Koolhydraten
- 55.6 g
- Vetten
- 26.1 g
- Vezels
- 2.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Vellutata di finocchi e zafferano
50 Min
Vellutata di zucca allo yogurt greco
50 Min
Purè di finocchi
35 min
Vellutata di porri e radicchio
55 Min
Crema di funghi
20 min
Crema fredda di piselli con yogurt greco e paprika
1hod.
Crema di patate dolci con arachidi e coriandolo
30 min
Vellutata fredda di pomodoro e yogurt greco
45 min
Crema fredda di barbabietole e yogurt
15 min
Gazpacho finocchio e mela
15 min
Vellutata di mais
20 min
Crema al Parmigiano Reggiano
10 min