Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Impasto
- 300 g di farina tipo 00
- ½ cucchiaino di sale
- 150 g di burro freddo, a pezzi
- 1 tuorlo d'uovo
- 100 g di acqua molto fredda
Ripieno
-
200
g di Gouda a pezzi
of 200 g di Emmental a pezzi - 150 g di prosciutto cotto a cubetti
- 200 g di panna molto densa (circa 48% grassi)
- 4 uova
- ¼ di cucchiaino di pepe nero macinato
- 1 ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
Terminare la preparazione
- 400 g di porro a rondelle sottili (5 mm)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 4728 kJ / 1130 kcal
- Eiwitten
- 37.2 g
- Koolhydraten
- 63.1 g
- Vetten
- 81 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Torta salata pere, noci e Gorgonzola
1h
Quiche di spinaci e speck
2h
Torta salata champignon e provola
1hod. 5min
Quiche di salmone e porri
1u. 25min
Torta salata con provola, peperoni, ricotta e speck
1 Std. 50 Min
Quiche asparagi e bacon
1 Std. 45 Min
Torta salata agli spinaci
1 Std. 30 Min
Quiche ai finocchi e porri
1 Std. 10 Min
Torta salata ai porri e cumino nero
1 Std. 20 Min
Torta salata finocchi, pancetta e formaggella
1 Std. 30 Min
Quiche di zucchine e prosciutto cotto
1 Std. 20 Min
Quiche broccoli e prosciutto cotto
3 godz.