Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 700 g di acqua + q.b.
- 300 g di asparagi verdi
- burro q.b.
- 20 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
- ½ scalogno
- 30 g di olio extravergine di oliva
- ½ cucchiaino di sale + q.b.
- 1 uovo
- 15 g di amido di mais (maizena)
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- 8 filetti di sogliola freschi
Citronette
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 50 g di succo di limone, spremuto fresco e filtrato
- 1 pizzico di sale
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1360 kJ / 325 kcal
- Eiwitten
- 31.8 g
- Koolhydraten
- 6 g
- Vetten
- 19.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Capesante su purea di sedano rapa con verza croccante
1 godz.
Mousse di salmone e patate
1 godz.
Sformatini di asparagi
45 min
Petto d'anatra a bassa temperatura con salsa all'arancia
1 godz. 30 min
Nel giardino zen
1 godz. 30 min
Rotolo di nasello ai gamberi
1 godz.
Sformatini di carciofi con salsa allo zafferano
1 godz.
Spuma di barbabietola con aringhe
1h 15min
Crema di patate con polpo
1 godz.
Coda di rospo croccante su purea nera
1 godz. 50 min
Tartellette con zabaione salato agli asparagi (senza glutine)
1 godz.
Tortini di zucca con Taleggio cremoso
1 godz. 30 min