Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 700 g di acqua + q.b.
- 300 g di asparagi verdi
- burro q.b.
- 20 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
- ½ scalogno
- 30 g di olio extravergine di oliva
- ½ cucchiaino di sale + q.b.
- 1 uovo
- 15 g di amido di mais (maizena)
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- 8 filetti di sogliola freschi
Citronette
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 50 g di succo di limone, spremuto fresco e filtrato
- 1 pizzico di sale
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1360 kJ / 325 kcal
- Eiwitten
- 31.8 g
- Koolhydraten
- 6 g
- Vetten
- 19.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Semifreddo al torrone in salsa di cioccolato
5 godz. 45 min
Sformatini di zucca con fonduta al Taleggio
55min
Fonduta
8 Std. 20 Min
Flan di asparagi con salsa al Parmigiano
1h 15min
Mini soufflé con fonduta al Parmigiano Reggiano
1 Std. 30 Min
Flan al salmone affumicato
45min
Flan ai carciofi con pancetta e provola affumicata
50min
Flan di cavolfiore
45min
Sformatini di carciofi con salsa allo zafferano
1h
Focaccine di castagne con mousse di baccalà e pomodori secchi
3h 30 min
Uovo pochè con carciofi, funghi e salsa alla panna
2h
Vellutata di piselli con tortino di patate e gamberi
1h