Compatibele versies
Gnocchi di grano saraceno con taccole e salmone (senza glutine)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Gnocchi di grano saraceno
- 500 g di acqua
- 250 g di patate a pasta farinosa a fette
- 100 - 120 g di farina di grano saraceno (senza glutine) + q.b. per infarinare
- 1 uovo
- 1 pizzico di sale
Taccole e salmone
- 60 g di cipolla a pezzi
- 20 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 200 g di taccole fresche a pezzi
- 170 g di acqua
- 150 g di pomodori datterino, a metà
- 300 g di filetti di salmone fresco, a dadini
- 10 g di sale
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2540 kJ / 607 kcal
- Eiwitten
- 25.3 g
- Koolhydraten
- 88.3 g
- Vetten
- 19.4 g
- Vezels
- 4.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pane arabo (senza glutine)
1h 35 min
Cookies di riso al cioccolato (senza glutine)
1h 35 min
Biscotti di riso, mais e grano saraceno (senza glutine)
2h 50 min
Tortini di grano saraceno (senza glutine)
35min
Pane con farina di miglio (senza glutine)
2h 35min
Focaccia al rosmarino (senza glutine)
2h 50 min
Piadina (senza glutine)
1 godz. 20 min
Pasta brisèe (senza glutine)
1 godz. 15 min
Farina di grano saraceno (senza glutine)
10 Min
Pizza Dolomiti (senza glutine)
2h 55min
Pane alle 4 farine (senza glutine)
2 godz. 40 min
Pasta per pizza (senza glutine)
2h 10min