Gnocchi di pane e bietole (di Francesca Romana Barberini)
TM31 TM5 TM6

Gnocchi di pane e bietole (di Francesca Romana Barberini)

3.9 (15 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 150 g di latte
  • 200 g di pane raffermo a cubetti
  • 500 g di acqua
  • 2 pizzichi di sale
  • 200 g di bietole, le foglie, lavate
  • 1 uovo
  • 40 g di Parmigiano Reggiano grattugiato + q.b. per condire
  • 1 cucchiaio di farina integrale + q.b. per infarinare
  • 1 pizzico di noce moscata in polvere
  • 5 foglie di salvia fresca, lavate
  • 40 g di burro

Voeding
per 1 porzione
Calorieën
1916 kJ / 458 kcal
Eiwitten
19 g
Koolhydraten
54 g
Vetten
20 g
Vezels
4 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten