Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 320 g di pane secco a pezzi
- 10 foglie di salvia fresca, lavate
- 300 g di acqua
- 60 g di farina integrale + q.b.
- 2 pizzichi di sale
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
- 60 g di Parmigiano reggiano a pezzi
- 80 g di zucchine a tocchetti
- 80 g di carote, pelate e a pezzi
- 60 g di pomodoro a pezzi
- 5 foglie di basilico fresche, lavate e asciugate
- 20 g di pinoli
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1477 kJ / 353 kcal
- Eiwitten
- 10.6 g
- Koolhydraten
- 44.2 g
- Vetten
- 14.9 g
- Vezels
- 3.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto al Teroldego
40min
Spatzle agli spinaci
1 godz.
Gnocchi verdi alla romana
1 godz. 20 min
Gnocchi di patate crude e pane
40min
Gnocchi di polenta
25min
Canederli allo speck
2h 40min
Strangolapreti alla trentina
4 godz.
Gnocchi di pane con ricotta e spinaci
40min
Gnocchi di pane con radicchio e luganega
1h 30min
Spatzle verdi alla carbonara
1 godz.
Gnocchi con la "fioreta"
30 min
Canederli alle barbabietole con salsa al Parmigiano reggiano
1h 10min