Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta brisée
- 150 g di farina tipo 00
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 45 g di acqua
- 1 pizzico di sale
Ripieno
- 30 g di porri
- 100 g di radicchio a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 70 g di Brie
- 50 g di panna (min. 30% di grassi)
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- 30 g di mela sbucciata, a cubetti
- 8 gherigli di noci a pezzi
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2147 kJ / 513 kcal
- Eiwitten
- 9.7 g
- Koolhydraten
- 31.5 g
- Vetten
- 38.7 g
- Vezels
- 2.6 g
Alternatieve recepten
Bicchierini di zucca e salsiccia al limone
1u. 5min
Filetti di cefalo sottovuoto con crumble alle mandorle
40 Min
Millefoglie di patate e polpo (TM6)
40 Min
Quartirolo con salsa ai cachi e aceto balsamico
20 Min
Baci di dama salati al parmigiano e pistacchi con mostarda di pere (di Sebastiano Rovida)
1h
Brie in crosta con cipolle caramellate
1u. 10min
Bicchierini ai tre peperoni
55 Min
Biscotti salati ai funghi e semi di canapa
1 godz. 30 min
Crema di patate con polpo
1h
Gazpacho di zucchine con stracciatella e guanciale
1h
Rose di bresaola con crema ai pomodori secchi (per 2 persone)
25 min.
Spaghetti al nero di seppia con salsa al Parmigiano Reggiano
45 min