Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta brisée
- 150 g di farina tipo 00
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 45 g di acqua
- 1 pizzico di sale
Ripieno
- 30 g di porri
- 100 g di radicchio a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 70 g di Brie
- 50 g di panna (min. 30% di grassi)
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- 30 g di mela sbucciata, a cubetti
- 8 gherigli di noci a pezzi
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2147 kJ / 513 kcal
- Eiwitten
- 9.7 g
- Koolhydraten
- 31.5 g
- Vetten
- 38.7 g
- Vezels
- 2.6 g
Alternatieve recepten
Tortino di carciofi, prezzemolo e menta
35 min
Tartufini salati
3óra
Baci di dama salati al parmigiano e pistacchi con mostarda di pere (di Sebastiano Rovida)
1óra
Focaccia ai semi di lino con salmone, funghi e rucola
40 min
Aperitivo ai mirtilli con tartine di gamberi
5óra
Strudel di lattuga e burrata
1h 20min
Cannoli ripieni di crema ai formaggi e tartufo nero
35 min
Torta salata pere, noci e Gorgonzola
35 min
Indivia con insalata Waldorf
30min
Emulsione di patate e sedano rapa con sfilacci di cavallo (di Sebastiano Rovida)
35 min
Sangria analcolica
1h 35min
Bignè con crema di asparagi
1h 30 min