Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g di Valtellina Casera, a pezzi
- 50 g di formaggio Castelmagno, a pezzi
- 50 g di formaggio Bitto, a pezzi
- 50 g di formaggio Asiago, a pezzi
- 250 g di latte intero
- 50 g di burro, a pezzi + q.b.
- 50 g di farina + q.b.
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di noce moscata
- 4 tuorli d'uovo
- 4 albumi
- 2 bulbi di finocchio
- 1 arancia, preferibilmente biologica, gli spicchi
- mandorle a lamelle q.b.
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 707.1 kJ / 169 kcal
- Eiwitten
- 8.8 g
- Koolhydraten
- 6.8 g
- Vetten
- 13.3 g
- Vezels
- 1.1 g
Alternatieve recepten
Brisèe con broccoletti e bacon
1 Std. 30 Min
Crostini integrali con crema di Gorgonzola e champagne
1 Std. 20 Min
Bicchierini di Taleggio allo zafferano e verdure
20 Min
Cucchiaini di sfoglia con mousse al prosciutto cotto
50min
Mini flan di Parmigiano e miele (di Sebastiano Rovida)
1 Std. 10 Min
Vol-au-vent con mousse al Gorgonzola (per 2 persone)
45min
Bicchierini di zucca, gamberi e pancetta croccante (Bimby Friend)
40 Min
Mousse di Gorgonzola e datteri
20 Min
Tortino di zucchine con cuore filante di Gorgonzola
1 Std. 20 Min
Polenta con fonduta di formaggi
1 Std. 15 Min
Fonduta di Parmigiano Reggiano
25min
Fonduta
8h 20min