Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g di latte intero
- 2 fogli di gelatina (4 g) ammollati in acqua e ben strizzati
- 2 avocado, ben maturi, a pezzi
- 1 limone, il succo spremuto fresco
- 1 - 2 pizzichi di sale, a piacere
- 1 - 2 pizzichi di pepe macinato, a piacere
- 100 g di panna (30-40% di grassi) fredda
- 50 g di panna acida fredda
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 905.3 kJ / 218.3 kcal
- Eiwitten
- 10.7 g
- Koolhydraten
- 3.3 g
- Vetten
- 17.2 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Salsa guacamole
10 min
Gamberoni con avocado e yogurt
35min
Cheesecake alle barbabietole con salmone affumicato
5h 20 min
Galette Bretonne
1h 5min
Chutney di mango
20 Min
Crema di burrata con verdure
1h 5min
Spuma di barbabietola con aringhe
1h 15min
Blinis con carpaccio di tonno
1h
Uovo pochè con carciofi, funghi e salsa alla panna
2h
Gambero rosso bardato con pancetta e hummus di ceci (di Sebastiano Rovida)
25 min
Sformatino di piselli su crema di peperoni e gambero rosso di Sicilia (di Antonio Lorenzon)
1 Std. 30 Min
Maionese al curry
15min