Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 2 spicchi di aglio
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 2 pizzichi di sale
- 50 g di salsa di pomodoro
- 50 g di acqua
- 20 g di aceto di vino rosso
- 10 g di zucchero
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 372 kJ / 89 kcal
- Eiwitten
- 1.6 g
- Koolhydraten
- 3.1 g
- Vetten
- 7.8 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gnocchi di pane alla salvia con pesto di crudité
45 min
Conserva di pomodoro classica
7h 20 min
Cipolline sott'olio
361 Std. 10 Min
Cipolle ripiene al prosciutto
1 Std.
Salsa di cipolle al balsamico
35 Min
Composta di mele e uvetta alla cannella (senza zuccheri aggiunti)
1 Std. 20 Min
Castagne sciroppate
721h 10min
Conserva di pomodoro con olive
1h 30min
Giardiniera sott'aceto
721 Std. 25 Min
Salsa di pomodori ciliegia
1h 30min
Salsa di pomodori, pancetta e paprika
45 min
Confettura di pomodori verdi e zenzero
1h 30min