Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 2 spicchi di aglio
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 2 pizzichi di sale
- 50 g di salsa di pomodoro
- 50 g di acqua
- 20 g di aceto di vino rosso
- 10 g di zucchero
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 372 kJ / 89 kcal
- Eiwitten
- 1.6 g
- Koolhydraten
- 3.1 g
- Vetten
- 7.8 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Salsa verde "Bagnet"
15min
Gnocco fritto
1h 5min
Pesto di pomodori secchi e aglio
10 min
Gnocco fritto modenese
35min
Salsa rubra
30min
Mousse di formaggio di capra e menta con composta di pere
40min
Salsa di verdure miste agrodolci
744h 45min
Zucchine piccanti
55min
Sugoli di uva
1h
Pizzette alle erbe aromatiche
1 godz. 35 min
Pastaragia
25 min
Salsa appetitosa
10 min