Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Maltagliati
- 200 g di grano saraceno
- 200 g di farina tipo 0 + q.b.
- 3 uova da 60 g
- 20 g di acqua
- 10 g di olio extravergine di oliva
Salsa alle noci
- 100 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 50 g di gherigli di noci
- ½ spicchio di aglio (optioneel)
- 1 pizzico di timo secco
- 100 g di ricotta fresca scolata dal siero
- 100 g di latte
- 50 g di olio extravergine di oliva
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1969.2 kJ / 470.7 kcal
- Eiwitten
- 20.5 g
- Koolhydraten
- 51.1 g
- Vetten
- 25.8 g
- Vezels
- 4.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pansoti in salsa di noci
2h
Pesto di ricotta e noci
10min
Girandole di magro
1h 5min
Polpettine di uva e formaggio ai pistacchi
45min
Ravioli alle erbe aromatiche e crema di ortiche
1h 50 min.
Maltagliati pomodori e mandorle
45min
Lasagne valtellinesi
2h
Testaroli di farro alle noci
45min
Chicche di ricotta e farina di lenticchie (senza glutine)
1h
Gnocchi verdi alla romana
1h 20min
Cuculli genovesi ai ceci
1h 30min
Tagliatelle di castagne al pesto di noci (senza glutine)
1h 20min