Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Maltagliati
- 200 g di grano saraceno
- 200 g di farina tipo 0 + q.b.
- 3 uova da 60 g
- 20 g di acqua
- 10 g di olio extravergine di oliva
Salsa alle noci
- 100 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 50 g di gherigli di noci
- ½ spicchio di aglio (optioneel)
- 1 pizzico di timo secco
- 100 g di ricotta fresca scolata dal siero
- 100 g di latte
- 50 g di olio extravergine di oliva
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1969.2 kJ / 470.7 kcal
- Eiwitten
- 20.5 g
- Koolhydraten
- 51.1 g
- Vetten
- 25.8 g
- Vezels
- 4.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Fonduta
8h 20 min
Pansoti in salsa di noci
2h
Pesto di noci
15min
Tagliatelle con pesto di rosmarino
35min
Tagliatelle di castagne al pesto di noci (senza glutine)
1h 20min
Pesto di robiola al sapore di mare
10 min
Pesto di nocciole
10 min
Tapenade al tonno
10 min
Pesto al formaggio con anacardi, pomodori secchi e finocchietto selvatico
10 min
Sformatini di carciofi con salsa allo zafferano
1h
Pesto alla siciliana
15min
Fonduta con tartufo bianco
2h 20 min