Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g di acqua
- ½ cubetto di lievito di birra fresco sbriciolato
- 250 g di farina di riso
- 150 g di farina di grano saraceno
- 10 g di sale + q.b.
- 25 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 100 g di insalata valeriana, lavata
- 160 g di mais dolce in scatola, scolato
- 100 g di salmone affumicato a listarelle
- 1 avocado maturo, sbucciato e a fette
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 3096 kJ / 740 kcal
- Eiwitten
- 18.3 g
- Koolhydraten
- 95.5 g
- Vetten
- 31.6 g
- Verzadigd vet
- 12.5 g
- Vezels
- 4.2 g
Alternatieve recepten
Pizza alla farina di farro
2 godz. 10 min
Pizza "come in pizzeria" (senza glutine)
2h 55min
Pizza Dolomiti (senza glutine)
2h 55min
Pizza Gourmet con bresaola finocchi, arance e olive nere
3h 10min
Gnocchi di grano saraceno con taccole e salmone (senza glutine)
1h 20 min
Biscotti di riso, mais e grano saraceno (senza glutine)
2h 50min
Mix di farine per impasti salati (senza glutine)
10 Min
Pane rustico ai semi
1h 30 min
Pizza alle tre farine
1 Std. 55 Min
Focaccia alla farina di farro
2h 30 min
Farina di amaranto
10 Min
Pane arabo (senza glutine)
1h 35 min