Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g di riso Venere integrale
- 780 g di acqua
- 2 cucchiaini di nero di seppia liquido, sciolto in 20 g di acqua
- ½ cubetto di lievito di birra fresco sbriciolato (vedere consigli)
- 10 g di sale
- 55 g di olio extravergine di oliva
- 250 g di farina tipo 0 per pizza
- 100 g di code di gambero fresche, pulite
- 100 g di porri a rondelle
- 100 g di stracchino a pezzi
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2343 kJ / 560 kcal
- Eiwitten
- 17.5 g
- Koolhydraten
- 80.9 g
- Vetten
- 18.5 g
- Vezels
- 7.2 g
Alternatieve recepten
Pizza Gourmet con ‘Nduja, tonno e composta di cipolle
4h 30 min
Tartine di pane alla menta
4h 10min
Pizza Gourmet con bresaola finocchi, arance e olive nere
3h 10min
Capesante in crosta di pistacchi
30 min
Focaccine di segale ai semi
3 Std. 30 Min
Crostini con crema di avocado e daikon
20min
Pizza Gourmet insalata, salsa cocktail gamberetti e salmone
4h
Polpettine di uva e formaggio ai pistacchi
45 min
Pizza Gourmet con salmone e avocado
3 Std. 30 Min
Cjalsons
1 Std. 30 Min
Spaghetto al branzino, cocco, lime e taralli (di Mirko Ronzoni)
30 min
Branzino alle erbe aromatiche con salsa all'arancia
1h 10min