Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g di riso Venere integrale
- 780 g di acqua
- 2 cucchiaini di nero di seppia liquido, sciolto in 20 g di acqua
- ½ cubetto di lievito di birra fresco sbriciolato (vedere consigli)
- 250 g di farina tipo 0 per pizza
- 10 g di sale
- 55 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 100 g di code di gambero fresche, pulite
- 100 g di porri a rondelle
- 100 g di stracchino a pezzi
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2343 kJ / 560 kcal
- Eiwitten
- 17.5 g
- Koolhydraten
- 80.9 g
- Vetten
- 18.5 g
- Vezels
- 7.2 g
Alternatieve recepten
Insalata di grano saraceno calamari e gamberi
1h 10min
Tartare di baccalà e salmone con salsa di soia ai tre pepi
30min
Cocktail agli agrumi
40 menit
Capesante al pepe rosa con purè verde
50min
Cheesecake salata alle fragole
2h
Insalata di salmone con dressing al mango
45 min
Baccalà panna e alloro sottovuoto
1 godz.
Pizza Gourmet con salmone e avocado
3h 30min
Muffin di sfoglia con salmone e avocado
35min
Tigelle di kamut con bresaola e radicchio
1 godz.
Pizza Gourmet con tacchino arrosto, Parmigiano reggiano e glassa di soia
3h 10min
Aperitivo all'arancia e zenzero
10min